Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Så mycket som har hänt sen sist.
 
Till att börja med var jag på konsert och såg finaste Håkan för precis en vecka sen och jag stod allra allra allra längst fram och under "Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din" pekade han rakt på lilla mig och vi hade ögonkontakt i flera sekunder och jag gråter inombords när jag tänker på det där, hur perfekt min tillvaro var just precis då och hur fruktansvärt absurt, läskigt och vackert det är att en man med slitna braxor kan få mig att vilja leva för evigt.
Jag är förövrigt hans tills tiden tar slut och efter konserten blev jag buren till gullmarsplan utav fantastiska vänner för mina knän hade skavts så mycket mot kravallstaketet att jag inte kunde gå. Önskar jag kunde ha sparat känslan utav det där i en burk och fått er att fatta hur odödlig jag kände mig i ungefär tre timmar och hur värt det var all förkylning och alla blåmärken i världen. 
 
 
 
När jag blivit buren till Gullmars pallrade jag mig euforisk och snorig vidare till Vanja som fyllt 18 och berättade för alla hur Håkan hade pekat på just mig och dansade trots att jag inte kunna känna mina revben.
 
Dagen efter vaknade jag upp bland duntäcken och eminenta kamrater och firade kvällen innan med pepparkakor och kaffe.
 
Den här veckan var ganska oförskämt jobbig till en början. Matte och stress och plugg och lite sömn och ett allmänt PALLA infann sig men släppte rätt snabbt när onsdagen plötsligt betydde att inget plugg längre skulle få finnas till detta år (!!!),sushi och Nina som spelade piano så mina ögon tårades. 
 
Igår hade Olga en riktig praktfest och jag dansade ut allt plugg och all skolstress och alla onda nackar och tidiga morgonar som denna termin bjudit på, dinglade med benen ut ur ett fönster och riktigt andades in känslan av kollektivsvett från ett vardagsrumsgolv fyllt utan Beyonce, vänner och hur fint det känns vara sixteen i denna stad med dessa mänsker trots allt.
 
Idag flirtade jag på carlings, köpte klappar och firade minijul med mina små lågor. Ikväll ska jag äntligen få tid till att skriva ner vartenda litet ord som jag känner och dricka te ur min favvokopp
 
Slutsats av dessa veckor är: Det är ganska lätt att göra livet värt, jag har tagit rätt bra tillvara på årets sista månad, snart kommer ett år som ska fyllas utav så mycket gött och ni är så fina som kommenterar.
 
SAMT snart är det jul och jag älskar jul så det blir kul (rim)
 
 
 
 
 
Puss. 

Kommentarer
Postat av: ninis

Älskar dig + din blogg

2013-12-22 @ 18:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0