I've been locked inside your heart-shaped box for weeks

Skrev so-prov fast jag inte visste vad jag skulle skriva, åt mars till lunch (chokladen och inte planeten), var trött och hade konstigt hår.
Försökte vinna bästa instagramtolkningen av en jullåt men förlorade. Hatar att förlora.
Hade en finne i pannan som var skitjobbig.
 
 
 
 
Efter so-provet promenerade jag runt Söder med Douglas och efter att ha köpt livets skönaste byxor för en hundring, hamnade vi på vår bänk med utsikt över hela staden, drack kaffe och pratade musik, kärlekar och London. 
 
SLUTSATS: Kan va bra med en dålig dag för då blir det så hemskt bra att kika ut över Gamla Stans julbelysning och äta lussebullar och sedan komma hem och inte behöva stressplugga samhällskunskap. 
 
Fick en kommentar som jag svarade på privat men vill ändå skriva här också. Jag fick frågan om jag aldrig ligger i sängen och går under av sugighet.
 
Just nu är jag inne i en glansperiod vilket är fantastikst och alldeles väldigt välbehövligt och jag kan faktiskt inte minnas senast jag kände mig så bekväm i mig själv och mitt liv vilket är helt amazin. 
Men KLART att jag har dagar och framförallt nätter som jag går under av sugighet men det är mer sällan nuförtiden. Tittar jag tillbaka på högstadiet känner jag sån himla ågge fast det var väldigt bra också och nu när det faktiskt är så pass bra känns det dumt att fokusera på det dåliga när det finns så oerhört mycket bra också. 
Plus är nog en rätt glad själ trots dåliga dagar.
 
Plus är lite dålig på att hantera min egen ledsamhet, är betydligt bättre på andras.
 
ps mitt liv har börjat efter detta so-prov vilket betyder sömn ds puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0