Baby you've been coolin', I'm not foolin', I'm gonna send you back to schoolin'

Hej peepz.

Fan hörni vad livet leker ändå va. Drack min hela första latte igår, impulsköpte en tjocktröja med elefanter och en mugg med kor för 50 pix och pratade massa musik och sånt med Douglas och sen en massa musik och sånt med Jack och sist men inte minst upplevde jag min första kväll på mosebacke.

Idag skiner solen obarmhärtigt starkt in genom mina vita gardiner (varför har man vita gardiner på somrarna)??? och jag ska väl göra något sånt som man gör när solen skiner obarmhärtigt starkt typ äta glass typ sola.

Jag innehar även om ca en månad den mest sweet:a åldern man kan inneha nämligen sixteen (alltså sweet sixteen annars suger nog sixteen rätt hårt eftersom man inte får göra ett skit men ändå kan bli åtalad och Gud vet vad) och jag önskar mig hitills.

1. En keps som det står SWEET på fast vet inte om jag är tillräckligt cool för en keps men liksom ETT SWEET är ett mitt favvoord, TVÅ sweet sixteen ju, skulle kunna bli en så jävla rolig IG-bild.

2. En katt som heter Boris/Conny/Boris-Conny/Kungen

3. En glassmaskin

4. En tröja som det står "WHATEVER" på fast vet inte om det finns.

5. Leonardo Di Caprio.

6. En regnbågsfärgad segelbåt.

Om ni skulle ha något av detta på lager så känn er fria att ge till mig den 7 september.

Förresten såhär |
\/
känner jag när jag ser att jag skrivit inlägg kvart i tre på natten, men men nattliga förnimmelser är väl också en del av denna blogg.

Förresten, har ingen tumblr men ska skaffa! Lovar!

LOVE.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag varnar dig: skaffa INTE. Du kommer bli beroende.

2013-08-02 @ 14:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0