Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

GOTT NYTT ÅR KAMRATER!
Jag har alltid älskat nyår, den där känslan av att om bara några timmar är det ett nytt år med nya möjligheter här. Om bara några timmar börjar liksom ens liv om lite grann. Men detta nyår var FABULOSO. Under hela dagen, när jag köpte min nyårsklänning med Stephanie och Elvira, när jag åt nyårslunch med min familj, när jag letade mig till Gärdet, när jag åt pastasallad hos Ima, så kände jag att det skulle bli bra. Att nyårskvällen skulle kompensera upp all långtråkighet som 2012 bjudit på. Det gjorde den kan jag lova. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som var sådär extra bra, men under kvällen fiestade en del i Imas etta och det var som att i varje danssteg man tog, i varje ny person som man välkomnade, i varje fyrverkeri som man gissade färgen på och i varje främling som man kramade nere på stan när vi åkte för att fira tolvslaget, så existerade man mer än vanligtvis. Det var en stämning som liksom genomsyrade alla (icke bara alkohol) och den var så obeskrivligt fin helt enkelt.
På stan mötte vi upp massa fina och det kändes så bra att börja ett nytt år med dom.
När tolvslaget hade passerat (vilket för övrigt var det bästa tolvslaget i mitt liv av olika anledningar) och en polack hade försökt kyssa min hand skrek jag ut mot vattnet att såhär bra har jag nog aldrig mått i mitt liv förut. Det tror jag att jag har, men få gånger har jag ändå haft den där euforiska känslan i varje cell.
Idag är den internationella mysdagen, och 2013 började muy bien så vi kan ju hoppas att det stannar så. 2013. Låter konstigt men låter jävligt bra. Kram och puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0