And he looked at her with the eyes of happiness and the eyes of joy, like he begged her not to go

Som snart sexton stabila har man inte många dagar som inte fylls av "jag pallar inte" "jag vill inte" "hur ska jag lösa detta" "varför" och tusen och åter tusen liknande frågor.

Ungefär i två veckors tid har jag fått lyxen att inneha en problemfria verklighet och I promise you, det är FANTASTISKT. U-N-D-E-R-B-A-R-T. Och ytterligare ca tusen superlativ.
Och nästan alltid har man några små bekymmer som inte spelar så stor roll men har seriöst knappt några bekymmer heller.
Ligger i en grön solstol, läser och dricker livets dryck d.v.s. Coca-cola. Om åtta dagar är jag i Turkiet och efter det följer åter vecka efter vecka i Estocolmo och andra vackra städer där jag problemfri kan vanka fram på soliga stränder med vackra fränder (rim), dricka iste och ta vara på min ungdom.

ALLTSÅ FATTAR NI hur bra livet är. Skulle kunna traggla glosor och årtal och skulle kunna behöva gå och lägga mig klockan elva för att palla gå upp och svettas i en trång gympahall som luktar ost men instället kan jag kolla på One Tree Hill och äta glarre.

Livet I LOVE YOU.

Till er som just nu känner som jag, ta vara på det!!! Och till er som inte har ett liv som ni älskar just nu, snart kommer ni också kunna göra det cuz life gets och ni vet.

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0