Att vara YOLO

Att vara YOLO är en intressant grej att diskutera.
Antigen är man YOLO på det sättet som jag tycker är lite ironiskt, det vill säga att man rårave:ar och håller på (vilket känns lite konstigt att göra och samtidigt säga "jag har bara ett liv", liksom om jag dör nu, dör jag föralltid. Borde man inte då istället säga typ YODO, you only die once, för då om det går åt helvete och man dör så dör man ju bara en gång i alla fall)?

Eller så är man YOLO på det mindre paradoxala viset. Det vill säga man är lite ung och dum. Typ tar en chans, typ pratar med den där personen, typ frågar om nåns nummer, typ sjunger på skolavslutningen. För om man bara lever en gång är det väl viktigare att ta vara på livet än att förstöra det?

Nä, jag köper inte det första viset att vara YOLO på. Rårave:arna får komma på en ny anledning. Här har jag, fin som jag är, hittat på några andra förkortningar som dom kan använda istället för YOLO (utöver YODO då)

1. IÄDKIK (Imorgon Är Det Kanske Inte Kul)
Värd anledning ändå. Imorgon kanske det här inte alls låter kul och man bara vill dega i soffan och äta jordnötter så ikväll får man ändå passa på. Mycket värdare men kan hålla med om att det inte låter lika bra när man säger det (i alla fall inte snabbt)

2. DVADV (Du Vet Att Du Vill) Man kanske egentligen vill men inte vågar säga det. Mycket bättre uttryck att använda sig av tycker jag.

3. WIAD (Whatever I Am Delishious) Skitsamma jag är delikat. Tror inte det behöver förklaras mer. Är man delikat har man fan rätt att tänja lite på gränserna.

Hursomhelst behöver jag inte oroa mig för innerbörden av denna förkortning eftersom jag tror på liv efter döden. Lucky me.


Kommentarer
Postat av: Hemlig

Nr 3 var bra måste jag säga!!

2013-06-19 @ 23:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0