du har aldrig sett dig somna så vad vet du om nånting

Jag lyssnar nu för fullt på Alex och Sigge. De är fantastiska på ett sätt som jag aldrig tidigare har upplevt. Aldrig någonsin har jag mött något som omsluter mig på samma sätt som deras podcasts. 
Sigge sa också en väldigt bra grej till Alex nämligen "du har ju sju punkkonserter i bröstet, det händer allting något inom dig", ungefär, inte ordagrant för jag minns inte exakt, men nåt sånt. Hur vackert. Vem vill inte ha sju punkkonserter i bröstet. 
 
Annars har jag kommit på en sorts terapi, ett livsmotto så att säga. Att alltid göra något som är viktigt för mig, VARJE dag. Jag tror att det kan göra att varje dag känns värdefull även om det är en regnig måndag fylld utav plugg. 
Exempel på vad som kan göra livet värdefullt:
1. Tillbringa tid med såna som gör en varm
2. Ta extra långa promenader i sommartidsljus och lyssna på en sjukt fin podcast eller lite Linnros eller nåt sånt
3. Dricka gott te
4. Gå på museum som är gratis för oss som ännu inte nått den gyllende åldern
5. Planera att göra sånt som en verkligen vill göra!! jag bor i detta lands största stad och det finns oändligt med kul saker att göra varför gör jag inte dem? Blr nästan arg på mig själv och ska därför...cliffhanger...lol som om nån nu kommer att läsa nästa inlägg med andan i halsen
6. Fika på måndagar som ändå suger (gjorde iofs inte det idag men ska börja göra)
 
Jag har nu pluggat så effektivt att jag har ont i huvudet!! Iofs inte så länge men ändock ytterst effektivt och ska därför sussa med ångest inför att jag ska gå upp klockan sju på en tisdagsmorgon inomrgon. 
 
Tudelo. 
 
såhär känner jag inför den annalkande tisdagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0