Ett inlägg av idéer

Igår natt kom jag på världens BÄSTA idé!! Jag tänkte att det här kommer skapa världsomspännande samarbeten och gemenskap som sträcker sig över kontinenter.

MEN idag vaknar jag och MINNS INTE vad det var jag tänkte på???? Jag kommer inte ihåg????? Denna fantastiska idé har gått förlorad i min hjärna. Reason one att en inte borde behöva läsa matte i gymnasiet det bara tränger undan allt viktigt som finns i skallen.

Men som tur är har jag i alla fall en del briljanta idéer kvar.
Den senaste idén jag fått är: att vi i skolan borde få ett livsveto. Det vill säga, att vi kanske en gång per termin fick säga att "nä vet du va, jag har inte hunnit göra den här uppsatsen/plugga till det här provet/läsa den här boken för jag har faktiskt blivit kär/varit helt åt helvete trött/varit med om nåt jobbigt/varit ledsen och det är faktiskt betydligt viktigare att jag värnar om detta än att jag gör ett jävla matteprov.

Idé nummer två lyder såhär: alla tjejer (eller människor med livmoder) borde få 56 400 kr av staten vid födseln(ca) eftersom alla tjejer (eller människor med livmoder) behöver lägga ca 100 kr i månaden VARJE fkn månad på mensattirallier i ca 48 års tid. Eller?? När slutar mensen ens jag vet fan inte men ÄNDÅ vi borde få????? Det är helt SJUKT att vi måste lägga så mycket av våra besparingar på något som vi inte kan rå för?? Plus vi borde typ få skadestånd pga det är så jävla jobbigt. 

Briljant idé nummer tre lyder: varför finns det inte ett välgörenhetscafé?? Med lite sämre råvaror men ändå lite billigare än Waynes (bojkott!!!!!) där en kan chilla i hängmattor och dricka kaffe som räddar liv? Borde finnas. 

Jag lämnar detta i era huvuden när jag går upp för att äta äggröra, vandra ut i majluften och sedan ikväll ut på en fest som jag har längtat efter länge pga fuck vad kul det ska bli (jätteroligt tema)



Såhär såg jag (och min nya mobil!!!) ut när vi fikade på Waynes igår :-). Men det var värt det för jag var med älskade Ima som, som alltid gör mitt hjärta lätt och får mig att skratta. Det var fint. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0