The dog days are over




Vi cyklar genom skogen och jag är så rädd för natten egentligen, så fucking rädd, men den natten var inte farlig det kunde vem som helst känna, den var helt mjuk mot huden och tiden var omätbar mot rosa himmel. Vattnet är tyst och när teet är slut blir jag skjutsad på pakethållaren av Elina genom skogen. Jag vill sluta vara rädd, det är så jävla skönt att slippa vara det, ni som är befriade mot den där skräcken jag är så oändligt avundsjuk på er! Jag var nästan inte rädd den natten i alla fall och jag hade det så fruktansvärt bra.



Här är jag nybadad, orädd, förutom skräcken att Elina som var rätt skakis i benen när hon skjutsade, närsomhelst skulle ramla omkull/köra in i en bil/bli överkörd av en bil





Jag drar på mig min bästa landetoutfit och sticker iväg med min älskade älskade......


O'C!



En härlig bild på lille söte mig när vi håller på och koka ihop lite kvällsmat. Tyvärr har jag inga fler bilder på middagen, men vi åt grillat, jag uppträdde så pass moget och världsvant att min ålder inte blev kontrollerad av diverse vårdnadshavare utan jag kunde utan problem avnjuta ett glas rosé till maten och en härlig konjak till hallonen och glassen. Tacka vet jag vuxenlivet! Härligt var det också när det visade sig att Mr O'connor precis som jag är en riktig showare, så jävla uppfriskande när någon lever för dramatiken! 


Den där jävla natten igen. Rädd men ändå trygg med O'C i handen satte vi oss på bryggan, åt godis, och pratade om hur problematiskt det blir när ens vänskaper begränsas av normer och regler, om sommaren, tiden efter gymnasiet, och om varandra. "Om du är så jävla rädd för natten varför är du då i den" kanske ni tänker men det ska jag säga er! Natten och jag är som ett par som älskar varandra så innerligt men vi sårar bara varandra när vi ses. Vi borde inte vara med varann men vi kan inte låta bli att mötas ibland i alla fall! Ibland äter den mig, ibland skrämmer den mig, men ibland räddar den. Natten och jag, vi har en mer komplicerad relation än somliga tror.



Morgon och den bästa tiden på hela dygnet! Vi packade lemonad, mozzarellamackor, lite godis och gick till klipporna och havet. Helt nakna mot vågorna dök vi och famlade med baddräkter när vi hörde bilarna.  Vi lyssnade på podds, solade och pausade ibland för att få tid att tänka till.

Ah! Älskade O'C. 



Sen kom Sandis och vi badade ännu mer, åt biskvier och fick skjuts hem. 



Ibland undrar jag om det finns nåt bättre än att iaktta sina vänner ha roligt. Solbränd, nybadad, sömnig satt jag i baksätet, sjöng med i musiken och tittade på O'C och Sandis som larvade sig i framsätet. Tårar i ögonen! Som en jävla mamma kände jag mig, helt överrumplad av kärleken. 




Idag har jag lagat GOD MAT!!!!! Och somnat i solen på gården. Köpt trisslott med mamma, inte vunnit ett skit och tyckt att det är lite skönt på nåt vis, är rädd att förvänta mig något, skulle vara så typiskt mig att hoppas att pengar är tomrummets mättnad och sen bara gråta hela miljonresan. Fast äh, fyfan vad skönt att ha pengar, kunna plugga allt, bo varsomhelst, vara generös och kunna se vad som helst. Läste i en bok om kosmisk dragningskraft att det en öppnar upp sig för kan en få obegränsat av. Typ att det var viktigt att vara tacksam över att betala räkningar för då absorberade universum upp att en trivdes med pengar och då fick en det. Ändå så skön inställning, att vara nöjd med alla spenderingar och allt sådant, slippa all den ångesten! 


Lyssnar på Twyla på Spotify hehe så jävla bra ändoe. 

Nu ska jag snart äta min favomat, nämligen KYCKLING!!!!!!!!! Ska nog bli vegetarian på riktigt snart 

Mår som en prinsessa! Om de mår bra som fan vill säga

Hejdå 



Kommentarer
Postat av: Nike

Vilket jäkla bra inlägg!!!

2015-08-03 @ 21:00:19
Postat av: olga

Ja så bra inlägg! Gud vilket härligt liv o fina bilder <3_<3 puss

2015-08-06 @ 00:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0