Första helgen i februari

Jag har haft en jävligt fin helg. Jag älskar nytt år. Jag älskar hur jag blir och gör på andra sätt bara för att jag kommit på att det är möjligt!
För er som letar efter mer liknande livspepp rekommenderar jag Anna Books instagram (om du blir accepterad).

I fredags åt jag bullar och klappade katt hemma hos Benjamin

Det blev jättefint vitt ljus så jag passade på att ta några selfies


Sen kom Olga till mig och vi åt jordgubbssnören och skvallrade i flera timmar fast vi egentligen hade bråttom. Det är kul med Olga för hon är allt jag inte är men ändå är det som om hon är utformad för att fatta hela min mekanism. 


Vi åkte till världens bästa Cora tomhänta och kom hem fyllda av zumbali och nya vänskaper. Olga kissade ute fast hon egentligen inte kan och fåglarna kvittrade fast det egentligen inte är vår! En sån jävla vacker gryning, jag tackade ungdomen för att vara min och gjorde kullerbyttor i glädjeyran på tunnelbaneperrongen. 

 



Andrés mamma hade köpt bullar, sex and the city var återupptäckt och han själv såg ut att vara en fågelunge 



Maia hälsade på från Berlin och jag och Elina blev sugna på ett nytt liv, nya gator och nya fik. Det var så jävla fint att se Maia, och tänka att hon är på de där gatorna dag ut och dag in och få hopp om att i ett annat liv finns chansen att tycka att det är spännande med café string igen. Och vilket litet mirakel hon är ändå :'---(


;-)


Får huvudbry när jag minns att en gång i tiden var den skolan allt jag visste om. Det var tryggt och delvis helt otroligt 
förstås men så in i helvete tråkigt också. 


Två kärlekar




Pizza och mello och jazz. Undrar när det slutar vara det bästa på jorden.





Några väldigt otråkiga älsklingar kom till mig och brunchade. Jag älskar brunch! Bagels! Smoothies! Det otvungna njutandet timme in och timme ut tills det är dags att knäppa upp brallornaz




Jag och Elina handlade lite ny akryl i lördags som jag idag tog hand om. Jag älskar att måla, få ur sig en tanke och veta hur den ser ut. Borde vara olagligt att inte få göra på skoltid/få betalt för att göra det ;----))))

Då vet ni det! Vill spola tillbaka och uppleva igen. Alldeles nyss åkte André hem och vardagen gör sig påminnd med huvudont och kalla lakan. Hur kommer det sig att min lakan alltid är så kalla just på måndagar? Att huvudet alltid är så tungt? Att kroppen alltid är så trött JUST PÅ MÅNDAGAR??? 

Jag hatar de små jävlarna men om två veckor vaknar jag upp till en måndagsmorgon i Italien.

Jag mår! Gör ni det med??

Kommentarer
Postat av: olga

<3 T.T

2015-02-09 @ 09:09:50
URL: http://Agloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0