Dyrka mig eller dumpa mig

Fan det blir så hafsigt här. Jag vet inte riktigt, kan inte samla tankarna. Skoldagarna är oändliga men helgen finns knappt. Jag rumlar för mycket, pluggar för lite, känner för mycket och sover för lite. Jag kopplar av reflexen att tänka efter och ta det lugnt på helgerna, jag vill bara dansa ut allt. 

Jag är så jävla trött. Inte sådär livstrött så jag bara vill ruttna bort under täcket utan fysiskt trött. Jag har ont i huvudet, det blir suddigt framför ögonen av minsta lilla trappsteg och det finns inte en chans i världen att jag kommer i tid till morgonlektionen med och kammat hår och piggt nylle. 

Jag vet inte vad som hänt, det är nog en kroppslig reaktion, kommer ihåg att det blev exakt såhär förra året precis innan påsk. Nu har jag levt i mörker och stresseksem en halv evighet. Det är dags för ombyte!!! 


Jag vill UT, ut i skogen, ut på klubben, ut i solen, och jag längtar tills jag har energi att och tiden att göra det. 

Nä, det är bra med mig egentligen. Så länge det bara är huvudet som är trött och inte själen känns det bra ändå. Jag gör så mycket skoj, jag vill bara ha tid och ork att göra mer skoj! Snart kommer lovet och sen kommer livet. Ska bara ta mig igenom lite snöslask och lite uppsatser först.

Här får ni ett smakprov på skoj grejer jag har gjort



Firat ÄLSKADE Estelle med mitt gamla högstadiegäng. Det känns så otroligt konstigt att säga så. "Mitt gamla högstadiegäng." Tänk att jag är förbi! Tänk att jag med sentimentalitet kan titta tillbaka på grundskolan! "Det var så längesen" "jag var så annorlunda". 
Ofattbart. Det var mitt liv så länge! Och nu tittar jag tillbaka och skrattar.
De här är dock mitt liv fortfarande och jag älskar dem så mycket för det. 


Efter en bussresa till Haninge som jag fortfarande inte kan sätta fingret på huruvida den var hemskt eller fantastisk kom jag till Olga och Norea. Vilka stjärnor! 


Smooties är mitt bästa tips och lösningen på allt. Ont i magen? Hjärtekrossad? Pank? Drick en smootie!! Idag gjorde jag en med apelsinjuice, yoghurt, äpple, ingefära och citronmeliss. Såååååååååååååååååååååååååå gott. 
Wow kanske ska skaffa en matkategori. 

Det var det från mig! Lev väl tills vidare

Kommentarer
Postat av: lilly

<3

2015-03-24 @ 19:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0