Halva vevkan har gått


Sumpan har ett fik där bulle o kaffe kostar 25 kronor och vi stressciggade och ringde femhundra samtal och mailade alla som har satt sin fot i Sumpan för lite statisk och pluggångestade


Djade!! Eller egentligen DJ:ade Axel men han tog det ödesdigra beslutet att låta mig stå en låt-ni ser resultatet ovan




Var i skogen! Åt helt seriöst kanske femtio kräftor, drack min första nubbe!!, plocka blåbär och fuskade i kortspel :( sorry

Att inte alla har fri tillgång till skogen (jaja allemansrätten) är så jävla orättvist tycker jag, att det lugnet som sköljer över ens kropp i en osynlig välsignad våg är en klassfråga är vidrig, på allvar Alltså! 



Panneplugg och mera stressciggande


Och skvaller på toan

Jag tycker det är helt fucking absurt att jag signade upp mig på tre års skolgång och ur det har jag fått människor som jag saknar likt kroppsdelar när de är borta från mig! Livets schyssaste deal.

Jag är rastlös också och min kropp är opålitlig. Jag längtar efter att förverkliga så mycket, jag har petat Elina på axeln femhundra gånger idag och föreslagit saker vi måste göra annars DÖR JAG! Men det är en skön rastlöshet ändå, en rastlöshet som jag vet kan ta sig ur min kropp och in i något annat, en verksamhet, ett engagemang. 

Jag är så sugen på att ha KUL bara, jag ska börja ha det mer, rent KUL! Jag tycker det känns enklare nu när jag är arton och jag har mer tid, ork, pengar än på riktigt länge. 

Osså har jag en dålig dag tänker jag bara att det är en dag närmare studden

Vi ses

Kommentarer
Postat av:

hur är det klassfråga att vistas i skogen?? obs bara vänlig undran osv

Svar: Ja menar att alla inte har ett landställe eller en bil exemplevis! Sen kan en ju åka buss till skogen o sådär men d ganska stor skillnad :-)
Kram
None None

2015-09-30 @ 21:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0